Qui som


Qimeng Advocats està considerada una referència en l’assessorament jurídic integral a la comunitat xinesa a Espanya i a la comunitat espanyola a Xina en les diferents branques del dret (Mercantil, Laboral, Estrangeria, Penal, Processal, Concursal, Civil i Fiscal).

Format per professionals altament capacitats, amb formació internacional i amplia experiència. De la mateixa manera comptem amb col·laboradors internacional que ens permeten oferir un servei més extens. Som socis exclusiu de Deheng Law Firm a la ciutat de Shenzhen.

L’anomenat despatx és un del més grans de tota la Xina, fundat l’any 1993 i especialitzat en dret internacional i en serveis legals d’empreses estrangeres a la Xina. A Shanghai som partner dels prestigiós despatx Jie Hua Law Firm. Fundat el 1992 ha anat creixent degut al seu èxit. La seva seu compta amb més de 1000 m2 de oficinas i té al voltant de 60 treballadors.

El profund coneixement de les àrees en les que treballem i l’experiència acumulada ens permeten oferir respostes i solucions de qualitat que generen un alt grau de satisfacció en els nostres clients.
Mapa Web. Disclaimer. // Qimeng Global Registed Trademark. 2013